Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, ca prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu nu l-a sunat si nici nu i-a scris, el raspunzand intrebarii daca a fost invitat oficial la dialog de catre Guvern.

Intrebat daca a primit de la premier vreo invitatie pentru discutii, dupa ce Ungureanu afirmase, la sfarsitul saptamanii trecute, ca va chema opozitia la dialog, Ponta a raspuns: "Nu exista niciun fel de contact in acest sens. Oricum, eu imi continui astazi relatia epistolara cu premierul Ungureanu, pentru ca vad ca altfel e mai complicat", transmite MEDIAFAX.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, vineri seara, la Iasi, ca este de datoria sa sa discute cu opozitia pentru revenirea acesteia in Parlament, iar un astfel de dialog va avea loc in aceasta saptamana, in conditiile in care vor urma proiecte legislative importante care au nevoie de dezbatere.

Si presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca nu refuza un eventual dialog cu premierul Ungureanu pe tema detensionarii situatiei din Parlament, daca premierul va adresa o invitatie in acest sens, el precizand ca deplange intarzierea cu care acesta ar avea loc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.