Vicepresedintele UDMR, Laszlo Brobely, considera ca europarlamentarul Monica Macovei “depaseste masura” prin afirmatiile recente la adresa Uniunii.

Macovei a declarat, sambata, ca aplauda adoptarea Legii lustratiei, chiar daca pretul este persoana ei, aratand ca prin amendamentul introdus in lege referitor la procurori, UDMR a vrut sa-I plateasca criticile la adresa reprezentantilor Uniunii.

De asemenea, Borbely considera ca amendamentele aduse de reprezentantii UDMR la proiectul de modificare a Codului Penal sunt perfect justificate.

“Doamna Macovei face un rau Romaniei prin aceste declaratii, a agitat la UE aceste probleme, de parca ar fi o treaba decisa. E foarte grav. Ca sa fie mai populara, mai luptatoare in ochii unora, depaseste masura. Ar fi bine daca ar veni la coalitie, sa ii explicam cum stau lucrurile, le-am lamuri, pentru ca, sa nu uitam, doamna Macovei este vicepresedinte PDL", a aratat Borbely, potrivit evz.ro.

Citeste si Macovei: UNPR si UDMR nu trebuie sa faca parte din Miscarea Populara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.