Teodor Melescanu a anuntat ca s-a autosuspendat pe o durata nedeterminata din calitatea de membru al PNL ca urmare a nominalizarii sale de catre presedintele Traian Basescu pentru functia de director al SIE.

“Am acceptat propunerea (pentru functia de director al SIE, n.r.) considerand ca ea poate contribui la consolidarea practicii institutite de presedintele Traian Basescu de a numi la conducerea serviciilor de informatii persoane care fac parte din opozitia parlamentara si nu din majoritate, si ca renuntarea la aceasta practica, din cauza crizei parlamentare, ar avea un efect negativ asupra evolutiei pe viitor a sistemului politic romanesc”, scrie Melescanu intr-un comunicat de presa.

Teodor Melescanu este de parere ca amanarea luarii unei decizii pentru sefia SIE va afecta desfasurarea normala a activitatii institutiei.

“Am convingerea ca echilibrul, pregatirea si experienta pe care le am in probleme de securitate internationale imi vor permite sa ma achit in bune conditii de o asemenea responsabilitate, la nivel national”, mai afirma Melescanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.