Vicepresedintele PDL Elena Udrea a declarat, luni, dupa sedinta BPN al PDL, ca este convinsa ca alianta cu UNPR "va fi la nivel local, la nivelul fiecarei organizatii".

"Cat priveste un protocol la nivel national sau o alta formula de colaborare, punctul de vedere al PDL va fi exprimat in scurt timp. Punctul de vedere al UNPR l-am citit pe sms acum cateva minute. Sigur vom avea un parteneriat prin care ne sustinem reciproc candidatii, iar la Bucuresti va fi aceasta alianta", a spus Elena Udrea, citata de MEDIAFAX.

Elena Udrea a declarat, inainte de sedinta BPN al PDL, ca la alegerile din Bucuresti va exista un parteneriat al PDL cu UNPR, cele doua partide urmand sa-si sustina reciproc candidatii la primarii.

Udrea a fost intrebata daca lista candidatilor la Bucuresti la primariile de sector este definitivata. "La sectoare este definitivata. La Bucuresti vom avea cu siguranta un parteneriat cu UNPR. UNPR are doi candidati, primari in functie foarte bine cotati, care vor fi si candidati la sectoarele 2 si 4. Intelegerea de la Bucuresti intre PDL si UNPR va fi in sensul in care ne sustinem reciproc candidatii la primarii", a spus liderul PDL Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.