Presedintele PSD Bistrita-Nasaud, Emil Radu Moldovan, a prezentat un afis cu pozele lui Traian Basescu, Emil Boc, Elena Udrea si Roberta Anastase pe care scrie "Revenim in Parlament doar cand pleaca Anastase", el spunand, insa, ca USL nu are bani pentru a tipari mai multe astfel de materiale.

Deputatul Emil Radu Moldovan a prezentat un afis cu pozele lui Traian Basescu, Emil Boc, Elena Udrea si Roberta Anastase pe care scrie "Revenim in Parlament doar cand pleaca Anastase”, in replica la afisele prezentate, saptamana trecuta, de secretarul general al PDL, Ioan Oltean, cu pozele parlamentarilor USL, numiti "chiulangii”, transmite MEDIAFAX.

Igas: Antonescu este cel mai mare chiulangiu din Parlament

Emil Radu Moldovan a declarat ca, spre deosebire de Ioan Oltean, care a avut bani sa tipareasca afisele, USL nu poate face acest lucru, astfel ca le va transmite doar in format electronic publicatiilor care vor sa le publice.

Pe afis, deasupra fotografiilor lui Traian Basescu, Elena Udrea, Emil Boc si Roberta Anastase scrie "BUBA”, iar pe pozele cu Boc si Udrea este inscriptionat cuvantul "demis”.

Sub cele patru fotografii scrie "Pe doi i-am gonit! Cu Basescu si Anastase noi nu colaboram!”, iar in dreapta fotografiilor este scris "Protestam pentru ca ei fura 1,2 miliarde de euro pe luna, nu ii ajuta pe romanii afectati de zapezi daca nu au votat PDL, au taiat salariile si au scumpit totul in Romania, au desfiintat spitalele, au indatorat fiecare roman cu peste 5000 de euro! Revenim in Parlament doar cand pleaca Anastase! USL continua protestul parlamentar!”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.