Senatorul PSD Dan Sova i-a solicitat premierului Mihai Razvan Ungureanu demiterea prefectilor din sapte judete, cele mai afectate de ninsori si viscol.

Sova i-a cerut prim-ministrului demiterea prefectilor din Bacau, Vrancea, Buzau, Ialomita, Galati, Braila si Constanta, relateaza MEDIAFAX.

Motivele invocate de senatorul PSD au fost neindeplinirea atributiilor in operatiunile de deszapezire si impiedicarea presedintilor de consilii judetene in a-si indeplini atributiile.

Sova acuza Guvernul ca a alocat prea putine fonduri judetelor cel mai grav afectate de caderile de zapada si, in plus, nu a declarat stare de alerta desi era necesar.

Reclamantul i-a mai cerut premierului sa spuna daca au fost declansate procedurile de accesare a Fondului european de solidaritate, prin care, potrivit calculelor PSD, Romania ar putea beneficia de 75 milioane euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.