Vicepresedintele PDL Sever Voinescu a declarat, joi, ca decizia privind o eventuala candidatura a lui Emil Boc la Primaria Cluj-Napoca ii apartine exclusiv acestuia.

Voinescu a declarat, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca la nivelul conducerii PDL nu au existat discutii privind o eventuala candidatura a lui Emil Boc la Primaria municipiului Cluj-Napoca, dar ca multi dintre membrii PDL considera ca o astfel de candidatura ar fi oportuna, potrivit MEDIAFAX.

"Nu a existat nicio discutie in forurile de conducere ale partidului, in structurile noastre formale, dar exista multi colegi din PDL care vorbesc despre asta, care isi doresc asta, care ii doresc domnului Boc asta, cu convingerea ca domnul Boc va castiga fara probleme, daca va candida, Primaria Clujului", a spus Sever Voinescu.

El a precizat ca decizia privind o astfel de candidatura apartine "exclusiv" lui Emil Boc, Voinescu infirmand informatiile potrivit carora Boc ar fi "obligat" sa candideze.

Intrebat de asemenea cat de mare este prejudiciul de imagine adus PDL de scandalul in care este implicat fostul primar al Clujului Sorin Apostu, Sever Voinescu a spus ca acest prejudiciu este "destul de mare".

Citeste si Antena 1 si OTV, sanctionate de CNA pentru difuzarea nudului lui Boc


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.