Dosarul in care Corneliu Vadim Tudor este judecat pentru ultraj si nerespectarea unor sentinte va fi judecat in continuare la Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce Completul de cinci judecatori a admis, luni, recursul Parchetului in cazul deciziei de restituire a cauzei la procurori.

In 24 octombrie 2011, Sectia Penala a instantei supreme a decis restituirea la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a dosarului in care Corneliu Vadim Tudor este judecat pentru ultraj si nerespectarea unor sentinte, privind evacuarea din luna ianuarie 2011 a sediului Partidului Romania Mare, pentru refacerea de catre anchetatori a rechizitoriului.

Decizia a fost contestata de procurori la Completul de cinci judecatori al instantei supreme, recursul fiind judecat luni. Completul de cinci judecatori a admis recursul procurorilor, astfel ca dosarul lui Corneliu Vadim Tudor va fi judecat in continuare la instanta suprema, conform MEDIAFAX.

In 6 aprilie, procurorii Parchetului instantei supreme l-au trimis in judecata pe liderul PRM Corneliu Vadim Tudor pentru ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti privind evacuarea din luna ianuarie 2011 a sediului Partidului Romania Mare din strada Emile Zola.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.