Guvernul este constient de dificultatile personalului din armata si apreciaza intelegerea fata de "trecatoarele restrictii" impuse de contextul economic, incercand sa gaseasca in viitorul previzibil solutii multumitoare pentru toti, a afirmat, luni, premierul Mihai Razvan Ungureanu.
"Dupa ce ati avut un an solicitant, greu, imi este mie o datorie sa fiu atent fata de personalul acestui minister si nevoile sale (...) Suntem intr-un context economic, financiar delicat, sunt constient de toate aceste dificultati si apreciez intelegerea pe care o manifestati fata de aceste trecatoare restrictii. Fiti convinsi ca atentia noastra se indreapta catre gasirea unor solutii care sa fie multumitoare pentru toti, in conditiile in care aceasta tara isi va recupera energia economica pe care a pierdut-o in anii trecuti. Sper ca in viitorul previzibil sa putem identifica solutii la cele mai stringente probleme ale personalului ministerului, ale armatei romane in general", a spus Ungureanu, prezent la sedinta de evaluare a activitatii Ministerului Apararii Nationale in 2011, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca armata romana va ramane si in acest an implicata in operatiunile din Afganistan si in procesul de securitate regionala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.