Fostul presedinte PSD a declarat ca evenimentele dramatice prin care a trecut l-au facut mai "dur" si ca a trecut vremea in care era "baiatul bun".

"Vremea in care eu eram baiatul ala bun pe care niste smecheri de cartier il luau la picior, s-a incheiat, pentru ca la un moment dat se naste o forma de durificare, pe care fiecare o capatam”, a declarat aseara Mircea Geoana, citat de evz.ro.

Pe de alta parte, fostul sef al Senatului recunoaste ca la randul sau, a comis o serie de greseli.

"Fiecare om, indiferent de meserie, trece in viata prin niste incercari; intrebarea e daca invata din greseli, daca e gata sa o ia de la inceput, mai smerit, mai cu tonul mai jos, daca intre a fi sef intr-o structura puternica si de a porni de la zero e la fel de frumos. (...) Eu am facut greseli, recunosc", a spus Mircea Geoana.

Noua sa atitudine va fi pusa la incercare pe viitor, deoarece Mircea Geoana, conform declaratiilor sale, planuieste sa colaboreze cu o miscare civica de profesionisti si ca directia politica pe care si-o asuma este aceea de opozitie fata de actuala Putere.

Citeste si Mircea Geoana a fost exclus din PSD

Geoana a fost revocat de la Senat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.