Andreea Paul Vass afirma ca printre motivele pentru care a renuntat la nominalizarea la portofoliul Economiei se afla si mandatul scurt, care nu i-ar fi permit sa isi puna in aplicare viziunea proprie asupra acestui minister.

“Portofoliul Economiei este extrem de important. Pentru dezvoltarea economica solida a unei tari e nevoie de strategii de competitivitate pe termen mediu si lung. Am ajuns la maturitatea necesara pentru a-mi da seama ca in aceste 8 luni de mandat nu as fi putut sa pun in aplicare aceste strategii oricat de multa bunavointa si profesionalism ar fi avut eu si echipa mea. (…) Actiuni pe termen scurt, actiuni cu impact imagistic nu ma caracterizeaza”, scrie Vass pe blogul sau.

De asemenea, ea a mai scris ca nu a vrut sa creeze o “problema gratuita” noului Guvern in urma campaniei mediatice care a creat si amplificat “motivele halucinante, neserioase, de incompatibilitate” la adresa ei, fara nicio baza legala, morala sau profesionala.

“Reforma economica si reforma politica trebuie sa mearga mana in mana. Una fara alta nu merge. Criza economica a deschis usa pentru o adanca schimbare politica, in care generatiile tinere au sansa sa schimbe semnificativ lucrurile in bine. Acesta este pretul civilizarii”, sustine Andreea Paul Vass.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.