Traian Basescu a declarat ca, in cadrul consultarilor de astazi cu formatiunile politice, a propus partidelor inceperea unei negocieri care sa vizeze conditiile in care Opozitia poate sa revina in Parlament.

“In acest weekend am analizat programul de guvernare (a cabinetul Ungureanu, n.r.) si cele 15 puncte din discursului domnului Ponta si am constatat ca 7 puncte coincid. Daca si partidele vad acest lucru inseamna ca exista o baza pentru o eventuala revenire a opozitiei in Parlament”, a declarat presedintele Romaniei.

Coalitia a anuntat ca va semna un protocol de sustinere a semnarii si ratificarii de catre Romania a tratatului european de stabilitate fiscala si ca opozitia este invitata la dialog.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a spus ca USL ar trebui sa vina si sa semneze acest protocol intre partidele politice parlamentare "ca un prim pas catre un dialog constructiv in anul 2012 si in perspectiva anilor care urmeaza".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.