Premierul, insotit de ministrul Apararii Nationale si cel al Administratiei si Internelor, a ajuns cu elicopterul, in localitatea vranceana Dumbraveni.

Premierul a ajuns in judetul Vrancea cu un elicopter al MAI.

Mihai Razvan Ungureanu a venit insotit de ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, si de ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca. Intrebat unde va merge, premierul a raspuns: "Unde e nevoie, la munca", apoi a adaugat: "Sa o luam din loc, timpul e pretios".

Ungureanu, Oprea si Berca s-au urcat intr-o masina, plecand la sediul Primariei Dumbraveni, unde are loc o sedinta a comandamentului pentru situatii de urgenta, scrie MEDIAFAX.

Premierul urmeaza sa viziteze si localitatile Bogza Caiata si Dumitresti, izolate din cauza zapezii.

Aproximativ 40.000 de oameni sunt izolati de o saptamana in peste 50 de localitati din judetul Vrancea, ramanand fara alimente, apa si medicamente, afirma conducerea Consiliul Judetean, in timp ce prefectul sustine ca mai sunt izolate doar noua localitati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.