Theodor Paleologu apreciaza ca Victor Ponta a ales ca, in loc sa dea cu ghioaga, sa atinga cu floreta toate punctele slabe ale majoritatii, iar prin calitatea discursului si efectul surpriza a fost al doilea erou al zilei, parand sa fi inteles ca prinzi mai multe albine cu mierea decat cu pliciul.
In opinia sa, Ponta a reusit o performanta. "In mod obisnuit eroul incontestat al unei atare zile este premierul investit; ori, ieri Ponta a fost al doilea erou al zilei prin calitatea discursului si efectul de surpriza. Ca strategie, Ponta pare a fi inteles ca prinzi mai multe albine cu mierea decat cu pliciul. Altii, multi, n-au priceput...", scrie vicepresedintele PDL Theodor Paleologu pe pagina sa de Facebook, potrivit MEDIAFAX.

Liderul PSD, Victor Ponta, a sustinut, joi, in plen, un discurs amplu din care au lipsit accentele vehemente. Mai mult, Ponta a lasat sa se inteleaga ca opozitia ar putea colabora politic cu viitorul premier.

Discursul liderului pesedist a creat unele tensiuni in cadrul USL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.