Persoanele nominalizate pentru functiile de ministri in Cabinetul Ungureanu vor fi audiate in comisiile parlamentare, miercuri, incepand cu ora 14.00, iar prezentarea programului de guvernare si votul de investitura vor avea loc in plenul reunit, joi, de la ora 11.00.

Programul de guvernare si lista viitorilor ministri au fost depuse la Parlament de catre premierul desemnat, chiar inaintea sedintei Birourilor permanente reunite, informeaza MEDIAFAX.

Dupa sedinta Birourilor, vicepresedintele Senatului Petru Filip (PDL) a mentionat ca, miercuri, incepand de la ora 14.00, fiecare ministru va fi audiat conform planificarii, pana la ora 22.00, printr-o rotatie, in asa fel in care comisiile care au mai multi ministri de audiat sa poata sa faca acest lucru.

Filip a mai precizat ca in plenul reunit de joi vor fi prezentate programul noului guvern si lista ministrilor si va avea loc votul de investitura, care va fi secret cu bile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.