Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, marti, ca propunerea de schimbare a ministrilor PDL a fost luata in Colegiul Director al PDL cu unanimitate, mentionad ca propunerile de noi ministri, care au fost votate nume cu nume, vor fi prezentate premierului desemnat la ora 20.00.

"Astazi toti ministrii din Cabinet facem un pas inapoi si propunem o echipa care sa duca PDL in Guvern si sa ofere o noua expertiza profesionala, asa cum a facut-o si vechea echipa. Este o decizie luata in unanimitate. Este o decizie luata pe baza propunerilor ministrilor si in colaborare cu ei. Este o decizie a PDL", a explicat Boc.

El a subliniat ca nu doreste sa se faca o confuzie intre unanimitatea in favoarea deciziei si votul dat pentru fiecare in parte. "Nu confundati doua lucruri. Am vorbit de decizia politica de a schimba intreaga echipa ministeriala a PDL. Aici am avut unanimitate. Dupa aceea, am trecut la propuneri, vot cu vot, om cu om", a mai spus Boc, citat de MEDIAFAX.

El a subliniat ca nu este un gest de fronda la adresa ministrilor din Cabinet, ci este un gest de responsabilitate si de apreciere politica. "Vreau sa multumesc public ministrilor PDL din Guvernul pe care l-am condus pentru eforturile facute in sustinerea reformelor si modernizarea statului", a mai spus Boc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.