Presedintele Traian Basescu l-a numit pe MIhai-Razvan Ungureanu in functia de premier desemnat.

"A fost agreata desemnarea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de premier desemnat. Optiunea mea se indreapta catre instalarea imediata a unui nou guvern, dar Parlamentul este cel care va decide acest lucru", a declarat Traian Basescu.

Mihai Razvan Ungureanu, in varsta de 43 de ani, a detinut functia de ministru de externe al Romaniei in perioada 2004-2007 in timpul Guvernului Tariceanu si este, in prezent, directorul Serviciului de Informatii Externe.

Anterior, surse politice au declarat pentru MEDIAFAX, ca seful SIE Mihai Razvan Ungureanu ar fi nominalizarea pe care ar anunta-o Basescu.

In cursul zilei de luni, pentru postul de premier vacantat in urma demisiei lui Emil Boc au fost vehiculate nume precum cel al lui Calin Georgescu, cel al premierului interimar Catalin Predoiu, dar si cele ale sefilor serviciilor secrete, Cristian Maior si Mihai Razvan Ungureanu.

Afla cine ar putea forma noul Guvern.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.