Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca cea mai sanatoasa rezolvare a crizei politice ar fi, dupa pasul inainte facut de Emil Boc prin depunerea demisiei, ca si Traian Nasescu sa demisioneze.

“Presedintele a spus ca el nu va demisiona pe teoria stabilitatii sociale. I-am spus ca daca nu e hotarat sa demisioneze si ramane in functie sa participe la solutionarea acestei crize politice prin declansarea alegerilor anticipate. Punctul de vedere al lui Basescu este ca nu avem timp de anticipate”, a spus Antonescu la finalul discutiilor de la Cotroceni legate de noul premier.

Antonescu a precizat ca partidul pe care il conduce nu va vota niciun guvern care urmeaza sa fie propus . De asemenea, nu va face parte dintr-un guvern propus de catre presedinte.

“Avem nevoie de o relegitimare a clasei politice. Noi suntem gata sa venim la guvernare, vrem sa venim si ne dorim sa venim la guvernare, dar pusi de catre voturile romanilor si nu de Basescu”, a mai spus Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.