Senatorul independent Mircea Geoana a fost intrebat, intr-o emisiune televizata, in SUA, daca va mai candida la Presedintie, el afirmand ca este prea devreme pentru un raspuns, si precizand ca cine a candidat o data pentru a fi presedinte nu renunta la speranta.

Intrebat daca va mai candida pentru functia de presedinte sau premier, Geoana a raspuns: "E probabil prea devreme de spus. Desigur, cine a candidat o data pentru a fi presedinte nu renunta la speranta".

Raspunzand unei intrebari, el a mentionat ca in 2009 a fost foarte aproape de a castiga. "Unii au spus chiar ca am castigat", a mentionat Geoana, razand.

El a mentionat ca este esential sa se arate faptul ca integritatea si profesionalismul sunt inca importante in Romania. Potrivit acestuia, cei care vor reusi sa demonstreze acest lucru vor castiga alegerile in 2012, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.