Teo Trandafir anunta, printr-o scrisoare deschisa, ca a demisionat din functia de deputat, precizand ca nu e un capriciu si nici o forma de protest, ci o necesitate impusa de starea sa de sanatate, dat fiind ca pentru ea politica a fost o sursa maxima de stres, iar acesta catalizator pentru boala sa.

Teo Trandafir spune ca pentru ea importanta este fiica sa, Maia, si nu mai vrea ca aceasta sa treaca prin emotiile pe care i le-a pricinuit din cauza bolii.

Ea se adreseaza si alegatorilor din sectorul 4, in care a fost aleasa ca deputat PDL, spunandu-le ca nu a dorit sa primeasca bani publici si sa nu munceasca pentru cei care au ales-o, dar nu crede ca ar fi putut face fata politicii "extrem de tensionate" din Parlament, informeaza MEDIAFAX.

Ea recomanda colegilor sai din Parlament sa puna mai mult suflet in politica pentru oameni si pentru nevoile lor urgente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.