Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat ca ii intelege pe cei care isi striga nemultumirea in Piata Universitatii, dar pe aceia dintre ei care fac politica in strada trimisi de PNL sau PSD ii sfatuieste sa treaca la munca.

"Pentru cei care cu adevarat sunt nemultumiti si si-au spus nemultumirea in strada avem toata intelegerea si incercam sa gasim solutii la problemele lor. Pentru ceilalti, care fac din asta politica, eu zic ca e mai bine sa treaca la munca", a spus Udrea, dupa o intalnire cu reprezentantii Asociatiei Oraselor.

Ea a adaugat ca, pentru cei care au cu adevarat nemultumiri, puterea a recunoscut ca au fost si lucruri pe care nu le-a facut asa cum s-au asteptat oamenii. Pentru acestia, spune Udrea, "avem toata compansiunea si am incercat si incercam sa indreptam lucrurile, sa gasim solutii si, in primul rand, incercam sa fim extrem de deschisi", informeaza MEDIAFAX.

"Pentru cei, in schimb, mai putini, cativa, care se duc acolo pentru ca ii trimite liderul PNL Sector 6 sau liderul PSD sector 4, mesajul meu este ca in loc sa protesteze in numele PSD si PNL, mai bine ar incerca sa isi convinga sefii politici sa faca ceva util pentru tara asta. Este loc atat pentru putere, cat si pentru opozitie sa faca ceva util pentru Romania in momentele astea. Asta asteapta romanii. Asa, sa trimitem oameni in Piata Universitatii, partidele politice, care sa profite de nemultumirea reala a celor care au iesit in strada si si-au spus pasurile, eu cred ca este si incorect, si populist si nici nu ajuta cu nimic Romania", a mai spus Udrea.

Citeste si dosarul 9AM legat de protestele romanilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.