Primarul Craiovei, Antonie Solomon, viceprimarul Teodor Sas si cinci consilieri locali au fost exclusi din PDL la propunerea viceprimarului Marinica Dinca, lider al PDL Craiova, Solomon spunand ca la baza acestei decizii sta "un grup de interese".

Propunerea de excludere a celor sapte a fost votata, joi seara, de catre Biroul Permanent Local al PDL Craiova si a fost facuta de catre Marinica Dinca, presedintele PDL Craiova si viceprimar al municipiului. Acesta a fost nemultumit de faptul ca cei sase consilieri locali, printre care si viceprimarul Teodor Sas, au votat, joi, in sedinta extraordinara a Consiliului Local Craiova organizata pentru aprobarea bugetului pe acest an, toate proiectele lui Antonie Solomon, care a anuntat in urma cu o jumatate de an ca la alegerile locale din 2012 va candida pentru inca un mandat de primar din partea UNPR.

Ceilalti consilieri locali exclusi sunt: Dorel Marinescu, Gheorghe Albastroiu, Iulian Stefanescu, Radu Marin si Constantin Ursu. Acestia au votat pentru proiectele de finantare a regiilor din Craiova propuse de Solomon si impotriva amendamentelor propuse de Dinca, cum ar fi cel pentru suplimentarea bugetului Regiei de Transport Craiova cu inca sase milioane de lei, conform MEDIAFAX.

"Vreau sa le multumesc consilierilor PSD care au votat pentru binele craiovenilor, consilierilor PNL care la fel, nu au ascultat de indemnul altora si au votat ce le-a dictat sufletul si o parte din consilierii PDL. Eu nu am mai facut jocurile de interese ale anumitor persoane si din cauza aceasta am fost exclus de un tanar caruia i-am dat sansa sa se afirme (Marinica Dinca, presedinte PDL Craiova - n.r.)", a declarat Antonie Solomon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.