Afla ce schimbari s-au anuntat la inceputul lunii februarie in cadrul partidelor politice.

Deputatul Ilie Morega demisioneaza din UNPR. In 17 noiembrie 2011, Morega a fost numit de conducerea UNPR ca presedinte al organizatiei judetene Gorj, potrivit Romania Libera. Acesta a depus documentatia necesara pentru a se incadra in cadrul deputatilor independenti.

De asemenea, deputatul Nicolae Jolta se retrage din PNL pentru a activa in grupul parlamentar al PDL.

Demisia celor doi deputati si cea a deputatului PNL Adriana Saftoiu figureaza pe ordinea de zi a sedintei de marti a Biroului Permanet al Camerei Deputatilor, scrie mediafax.ro.

Senatorul Mircea Banias a demisionat din PDL, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. Banias si-a anuntat miercuri colegii din grupul senatorial al PDL. Mircea Banias este cercetat de DNA in dosarul privind coruptia din vama Constanta - Agigea pentru aderare la un grup infractional organizat, trafic de influenta si instigare la delapidare.

Banias ar fi nemultumit de anchetele DNA si reproseaza conducerii PDL ca l-a pus la zid. Mircea Banias a anuntat ca urmeaza sa se inscrie in Partidul Conservator.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.