Premierul Emil Boc a declarat ca pana la alegerile parlamentare partidul pe care il conduce va inregistra o recuperare consistenta din procentele reprezetand optiunea alegatorilor.

Prim-ministrul este constient de faptul ca motivele pentru ca PDL a scazut in preferintele romanilor sunt masurile de austeritate pe care Guvernul a fost obligat sa le adopte in perioada de criza economica.

Va asigur ca pana la alegerile parlamentare este cale lunga. Cred ca va fi o recuperare consistenta, depinde de noi cat va fi de mare. Daca va fi cu mine, intr-o forma sau alta, este mai putin important”, a declarat Emil Boc, potrivit mediafax.ro.

Conform ultimului studiu privind optiunea alegatorilor la alegerile parlamentare, realizat de IMAS, PDL a inregistrat doar 15,8% din preferintele romanilor in luna ianuarie. Pe primul loc se afla USL cu 53,4% din optiunile de vot pentru alegerile parlamentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.