Deputatul PNL Adriana Saftoiu a declarat ca si-a depus la Secretariatul General al Camerei Deputatilor demisia din postul de deputat, ea precizand ca va ramane in PNL si ca, deocamdata, nu stie daca va mai candida pentru un nou mandat.

"Mi-am depus demisia la Secretariatul General al Camerei. Urmeaza sa fie introdusa pe ordinea de zi", a spus Adriana Saftoiu. Ea a precizat ca nu a demisionat si din PNL si ca va ramane in continuare in partid, potrivit MEDIAFAX.

Intrebata daca va mai candida pentru un nou mandat, Safotiu a spus: "Nu stiu inca. Daca nu se rezolva nimic cu partidele, cu selectia cadrelor, e greu de spus".

Presedintele PNL, Crin Antonescu, declara, in 23 ianuarie, ca parlamentarii liberali doresc, dupa ce puterea a refuzat declansarea de anticipate, ca deputatii si senatorii USL sa demisioneze din functii, el precizand ca vor urma discutii cu partenerii din Uniune, inainte de hotararea finala. Printre cei despre care se spunea la acel moment ca isi depusesera demisia la liderul partidului figurau Ludovic Orban, Adriana Saftoiu si Mircea Diaconu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.