Dan Diaconescu, patronul televiziunii OTV si liderul Partidului Poporului, a declarat ca membrii UNPR au dorit sa-l puna in fruntea uniunii.

“Cei din UNPR au vrut sa ma puna presedinte, USL au dorit sa facem alianta, cei din PDL inteleg, pe plan local, au dorit sa se infiltreze in partidul nostru”, a declarat Dan Diaconescu la Realitatea TV. [Citeste si Sandru il asteapta pe Dan Diaconescu in UNPR]

Seful OTV i-a refuzat pe toti, fiind convins ca ii va invinge.

"Cu Crin Antonescu voi juca, lucrurile sunt clare, in turul doi. Suntem condamnati sa castigam. Vom face peste 51%. Am gasit un specialist in sondaje emotionale care se fac astazi in pietele Romaniei. E pentru prima oara cand USL e intrecut de un alt partid. E vorba de partidul nostru. In sensul ca noi am avea 36% si USL 35. Sigur, sunt sondaje emotionale cu marja de peste 10 procente. Si lucrurile pot fi schimbate", explica Diaconescu, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.