In cadrul sesiunii parlamentare extraordinare stabilita pentru ziua de 23 ianuarie, PSD va solicita demisia Guvernului condus de Emil Boc.

“Noi, in primul rand, vom solicita demisia Guvernului Boc, este o prerogativa a Parlamentului Romaniei. Incercam sa convingem si colegii care, din diferite motive, s-au raliat cu puterea. Poate in al 12-lea ceas isi vor da seama ca au gresit”, a declarat senatorul Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene Botosani PSD, potrivit HotNews.ro.

Premierul Emil Boc a stabilit, in urma unei intalniri cu Opozitia din aceasta saptamana, ca in data de 23 ianuarie va avea loc in Parlament o sesiune extraordinara pentru a se discuta situatia sociala si politica din tara.

Totusi, liderii Opozitiei au fost dezamagiti de hotararea premierului, in conditiile in care acestia solicitau sa fie alocate 2 zile pentru aceasta sesiune extraordinara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.