Gheorghe Becali este vizat in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009 a lui Mircea Geoana, dupa ce ar fi dat un teren unui ministru, procurorii DNA verificand daca tranzactia a fost legala.

Informatia provine din volumele de urmarire penala ale dosarului in care procurorii DNA i-au trimis in judecata pe liderul PSD Braila, Gheorghe Bunea, Ioan Niculae si directorul Viorel Barac, de la InterAgro, precum si pe Gheorghe Teodorescu de la INSOMAR, in cazul finantarii campaniei electorale prezidentiale din 2009 a candidatului PSD Mircea Geoana.

In material se arata ca alte posibile infractiuni care vor fi verificate vizeaza o discutie dintre Hrebenciuc si Becali, din 21 mai 2010, in care se vorbeste despre un teren in suprafata de un hectar oferit de Gheorghe Becali unui ministru, potrivit MEDIAFAX.

Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata, miercuri, pe liderul PSD Braila, Gheorghe Bunea, Ioan Niculae si directorul Viorel Barac, de la InterAgro, precum si pe Gheorghe Teodorescu de la INSOMAR, toti fiind acuzati in legatura cu finantarea partidelor politice.

Citeste si: Stenogramele din dosarul Ioan Niculae - campania lui Mircea Geoana


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.