Partidul Conservator anunta ca marti il va exclude din partid pe Ion Minca, ca urmare a trecerii sotiei acestuia de la PC la UNPR.

"I-am cerut lui Ion Minca demisia din toate functiile din partid imediat dupa plecarea Lilianei Minca. Nu agreez ideea ca o familie sa stea cu un picior in opozitie si cu altul la putere, asteptand o oportunitate dupa alegeri! Avand in vedere ca nu si-a dat demisia tocmai pentru a-si pastra postul de consilier local PC la Mangalia, voi propune marti Biroului Executiv Central excluderea sa din partid. Partidul Conservator va propune Consiliului Local Mangalia un alt membru pentru a ocupa postul de consilier local", a declarat presedintele PC, Daniel Constantin, citat intr-un comunicat al PC, citat de MEDIAFAX.

Ion Minca este presedintele organizatiei judetene Constanta a PC. In noiembrie 2011, el fusese desemnat primar interimar al municipiului Mangalia, dupa ce fostul primar Mihai Tusac a fost revocat din functie de prefect, pe motiv de incompatibilitate.

Liliana Minca, fostul presedinte al Loteriei Romane, lider al organizatiei de femei a PC, s-a inscris, in 22 decembrie 2011, in UNPR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.