Catalin Nechifor, presedintele PSD Suceava, a declarat ca la alegerile interne organizate de USL pentru desemnarea candidatilor la locale si generale vor putea vota si membrii PDL.

Luni, presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat USL isi va desemna candidatii la alegerile locale si parlamentare pana in luna iunie, in urma unui proces de validare publica, respectiv a unor alegeri preliminare deschise tuturor cetatenilor.

Intrebat daca, de exemplu, pentru desemnarea candidatului liberal la primaria municipiului Suceava, pot veni sa-si spuna parerea si membrii PSD, deputatul Catalin Nechifor a raspuns: "Absolut! Poate veni oricine sa voteze. Chiar și votanții PDL. Si chiar ii incurajam sa vina sa voteze. Orice persoana cu drept de vot poate veni sa voteze in alegerile preliminare de la USL", potrivit evz.ro.

"Participarea este deschisa", a subliniat Catalin Nechifor, presedintele PSD Suceava. Acesta a spus ca nu se teme de vicierea rezultatelor in cazul adversarii politici si-ar tremite trupele sa voteze candidatii PSD sau PNL. "Noi stimulam democratia", a conchis Nechifor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.