Curtea de Apel Bucuresti a decis, joi, ca primarul din Snagov, Musat Apostol, poate fi eliberat provizoriu sub control judiciar, hotararea putand fi insa contestata la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

O cerere similara a facut si primarul din Jilava, Adrian Mladin, - arestat in acelasi dosar, solicitarea acestuia judecandu-se la Curtea de Apel Bucuresti in 30 decembrie 2011, cand a fost si respinsa.

Adrian Mladin si Musat Apostol sunt cercetati pentru coruptie intr-o cauza in care mai sunt acuzati vicepresedintele CJ Ilfov, Gheorghe Roman, finul primarului din Jilava, Ovidiu Szasz, notarii publici Eugenia Cutaru si Roxana Curpene si Ion Scaeteanu, o persoana din anturajul primarului comunei Snagov, informeaza MEDIAFAX.

Primarul din Snagov, Musat Apostol, si edilul din Jilava, Adrian Mladin, sunt acuzati de luare de mita si trafic de influenta in legatura cu derularea unor afaceri cu terenuri. Cei doi edili ar fi luat mita pentru emiterea unor acte privind situatia juridica a unor terenuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.