UNPR a fuzionat, vineri, prin absorbtie, cu Partidul Popular al Protectiei Sociale, presedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, afirmand ca obiectivul electoral al Uniunii este obtinerea a cel putin 10% la alegerile parlamentare.

Liderul UNPR a afirmat ca fuziunea a fost determinata de faptul ca PPPS si-a asumat valorile de centru-stanga, gestul politic fiind fundamentat pe principii, nu pe interese personale sau de grup.

Oprea a declarat ca UNPR are aproape 300.000 de membri si isi propune ca la alegerile parlamentare din 2012 sa obtina cel putin 10%.

Presedintele PPPS, Nicolae Popescu, a afirmat ca partidul pe care il reprezinta a fost infiintat in urma cu 14 ani.

El a declarat ca absorbtia PPPS in UNPR a fost determinata de faptul ca "Romania nu isi mai poate permite aventuri politice", scrie MEDIAFAX.

Popescu a spus ca actuala coalitie guvernamentala a fost nevoita sa ia masuri dure de austeritate, asemenea unui general care, intr-un razboi, ia hotarari care pot duce la moartea a zeci de mii de soldati, dar prin care se castiga razboiul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.