Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, le transmite celor care ar dori ca el sa plece din partid urmatorul mesaj: "Eu sunt vicepresedinte PSD ales la Congres si, inca o data, le plac sau nu le plac de mine, sunt vicepresedinte, ca sa lamurim lucrurile".

Vanghelie l-a criticat dur, totodata, pe vicepresedintele PSD Robert Negoita, despre care a spus ca nu reprezinta nimic in PSD.

Solicitat sa comenteze faptul ca unii social-democrati au precizat ca se asteapta de la el sa ia decizia de a face un pas in afara PSD, Vanghelie a raspuns: "Unii - va referiti de copilul ala care merge in patru labe?", scrie MEDIAFAX.

In momentul in care jurnalistii i-au solicitat o reactie la declaratia facuta de vicepresedintele Robert Negoita, Vanghelie a raspuns: "Dar cine este Robert Negoita? Cine este? Intrebati-l pe domnul Ponta. Eu nu stiu cine este domnul Negoita, nu-l cunosc. Eu nu pot sa comentez declaratia unui om pe care nu-l cunosc si nu reprezinta nimic in PSD".

"Daca vreti sa discutam despre zvonuri, discutam cat vreti dumneavoastra. Eu sunt vicepresedinte PSD ales la Congres si, inca o data, le plac sau nu le plac de mine, sunt vicepresedinte, ca sa lamurim lucrurile", a mai spus Vanghelie, dupa ce a participat la o reuniune organizata al Parlament de Confederatia Sindicala Nationala Meridian.

Vicepresedintele PSD Robert Negoita a declarat recent ca Marian Vanghelie este pe picior de plecare din PSD si ca este doar o chestiune de timp pana isi va termina de negociat pozitia in UNPR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.