Presedintele Traian Basescu a implinit, vineri, 60 de ani, declarand ca isi doreste liniste de ziua sa si ca nu va veni la serviciu. Parlamentari ai puterii i-au urat sefului statului sanatate si putere de munca, in timp ce reprezentanti ai opozitiei au spus ca nu au pentru acesta nicio urare.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, i-a urat sefului statului, de ziua acestuia, multa putere, sanatate si "La multi ani!". "In primul rand, am toate gandurile bune indreptate catre dumnealui si, asa cum spun cu drag fiecarui om care isi serbeaza ziua de nastere, ii spun si dumnealui «La multi ani!»", a spus Anastase, potrivit MEDIAFAX.

Deputatul PDL Raluca Turcan a spus, la randul sau, ca ii doreste presedintelui sa fie sanatos si sa-si vada duse la bun sfarsit proiectele. Ea a precizat ca "pentru un om cu forta si determinarea presedintelui Traian Basescu, este important ca intr-un mandat proiectele demarate sa fie si finalizate".


Fostul ministru Ioan Botis, deputat PDL, a precizat ca ii ureaza presedintelui "La multi ani!", multa sanatate si sa duca pana la capat "ceea ce a gandit". Botis a adaugat ca faptul ca a avut ocazia sa lucreze cu seful statului este "cel mai mare cadou" si onoarea cea mai mare este ca a fost invitat la intalnirea de joi cu acesta. "Am fost unul dintre membrii Guvernului si am avut ocazia sa lucrez cu domnul presedinte pe anumite legi si pentru mine faptul ca am avut aceasta sansa sa lucrez cu domnia sa e cel mai mare cadou si faptul ca ne-a invitat acolo cred ca e onoarea cea mai mare. Pur si simplu eu am fost incantat de modul in care am lucrat cu presedintele", a spus Botis.

Si deputatul PDL Gelu Visan i-a urat presedintelui multa putere de munca si sa aiba un an 2012 mai bun si cat se poate de linistit. Potrivit lui Visan, cel mai bun cadou care poate fi facut sefului statului este adoptarea legii asistentei sociale in Parlament pana la finele anului.


Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat ca ii doreste doar sanatate presedintelui, deoarece acesta nu are nevoie de altceva. Prigoana a explicat ca Basescu are "cadoul suprem", "postul suprem" primit de la electoratul din Romania. "Numai sanatate, ca acum, cu pozitia pe care o detine in stat, nu cred ca mai are nevoie de ceva. E postul suprem, are cadoul suprem primit de la electoratul din Romania", a spus Prigoana.

Pe de alta parte, reprezentanti ai opozitiei au spus ca nu au nicio urare pentru seful statului.

Citeste si:
Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar din Bucureşti
Traian Băsescu a fost...

Liderul PSD Victor Ponta a declarat ca ii ureaza presedintelui, de ziua acestuia, ce i-a urat si seful statului de ziua sa, adica nimic. Intrebat ce ii ureaza presedintelui Traian Basescu de ziua acestuia, Ponta a spus: "Ce mi-a urat si dansul mie. Adica nimic". Ponta a mai spus ca darul sau pentru presedinte este tot "nimic".

Deputatul PNL Ludovic Orban a spus, la randul sau, ca nu poate sa-i ureze nimic presedintelui Traian Basescu. Orban a spus ca face urari doar prietenilor si oamenilor pe care ii respecta si in care are incredere, precizand ca seful statului ar putea sa faca un cadou romanilor dandu-si demisia. "Nu pot sa-i urez nimic, ii urez unui prieten, ii urez unui om pe care il respect, ii urez unui om in care am incredere, unui om cu care am oarece afinitati, nu pot sa-i urez nimic. Ar face un cadou frumos de ziua lui romanilor daca si-ar da demisia", a spus Orban.

Citeste si:
Roberta Anastase si Teodor Melescanu au intrat din nou in Parlament
Roberta Anastase si Teodor...

  • Ce isi doreste Basescu?

Seful statului s-a intalnit, joi la pranz, la Vila Lac, cu parlamentarii coalitiei, cu ocazia zilei sale de nastere. "Nu e nicio intalnire politica, este joi, iar maine (vineri - n.r.) parlamentarii pleaca, sunt acasa si am considerat de bun simt ca la implinirea a 60 de ani sa bem impreuna un pahar de vin, ca buni, rai, cum sunt, cu ei trecem criza, nu cu altcineva", a spus, la sosire, Basescu.

Intrebat de jurnalisti ce isi doreste de ziua sa de nastere, seful statului a raspuns: "Liniste". "Imi doresc liniste, mi-o iau singur: maine nu vin la serviciu", a adaugat Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.