Camera Deputatilor nu a dat nici in sedinta de miercuri votul final la Legea privind gestionarea cainilor fara stapan, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, precizand ca la aceasta sedinta au fost votate doar proiectele cu propunere de respingere.

"Liderii de grup au stabilit ca astazi (miercuri –n.r.) avem la votul final doar votul pe respingeri", a precizat Anastase, intrebata de ce nu a fost programat votul la Ordonanta privind cainii fara stapan.

Roberta Anastase a spus ca votul final la aceasta Ordonanta va fi dat saptamana viitoare, potrivit MEDIAFAX.

Votul final al Ordonanta privind gestionarea cainilor fara stapan a fost amanat si in urma cu doua saptamani, liderul grupului PDL Mircea Toader precizand ca timp in acest timp autoritatile vor strange semnaturi.

Intrebata daca PDL strange semnaturi pentru aceasta Ordonanta, Anastase a spus, miercuri: "Da, sunt in campanie".

"Eu va spun ca merge foarte bine, cel putin la Prahova merge foarte bine aceasta campanie de strangere de semnaturi", a adaugat Anastase.

Deputatii au adoptat, in octombrie, pe articole, proiectul de Lege pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan, in forma Comisiei de Administratie, care prevede ca eutanasierea cainilor va fi decisa de administratia locala dupa consultarea cetatenilor din localitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.