Fotografia in care presedintele Traian Basescu apare inconjurat de inalte fete bisericesti, ipostaza surprinsa imediat dupa slujba de canonizare a mitropolitului Andrei Saguna, este apreciata drept imaginea anului in Romania pe internet.

Imaginea a fost realizata de colaboratorul MEDIAFAX Sebastian Marcovici si postata pe Facebook, dar si pe site-uri de stiri din Cluj.

"Dupa vreo 5 ore de canonizari speech-uri etc si zbatut printre o gramada de simpantizanti de toate felurile am reusit dupa ce eram destul de dezamagit ca nu am o singura poza mai impresionanta (acelasi portret cu Base, aceleasi gramezi de oameni si streza intr-un colt al pozei etc etc etc de-ale mele) sa fac poza aceasta cu presedintele printre cei 50 de ierarhi.... " a scris autorul imagii pe contul sau de Facebook.

Contactat de MEDIAFAX, Sebastian Marcovici a declarat ca a iesit din biserica inainte de terminarea slujbei de canonizare, iar aproximativ cinci preoti l-au rugat sa le faca o fotografie cu aparatul lor. Odata cu terminarea slujbei, numarul preotilor a crescut, iar acestia l-au invitat pe presedintele Traian Basecu intre ei, pentru a fi fotografiati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.