Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, crede ca remanierea de care se vorbeste in ultima perioada nu ar trebui sa reprezinte un subiect atat de disputat, in conditiile in care, in opinia sa, schimbarea unor ministri este apanajul primului-ministru, in urma consultarilor cu presedintele tarii.

Ministrul Anca Boagiu a declarat, sambata, la Vaslui, ca remanierea se face atunci cand este nevoie, refuzand sa dea vreun raspuns legat de o eventuala schimbare a sa din functie in cazul unei remanieri guvernamentale.

"Dintotdeauna, remanierea se face, si nu discuta. Este apanajul primului-ministru. Se consulta cu presedintele, se ia decizia si apoi se pune in aplicare. Nu o sa mai comentez prea mult pentru ca raspunsul dat la aceasta intrebare din manual de comportamentul politic a fost rastalmacit si a iesit altceva fata de ce am spus eu. Asadar, cand este nevoie, remanierea se face, se intampla, iar a doua zi se anunta", a declarat Anca Boagiu, citata de MEDIAFAX.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la TVR 1, raspunzand unei intrebari, ca ramane de vazut ce se va intampla cu remanierea, mentionand ca premierul se va pronunta, fiind mandatat deja de partid sa analizeze problema, seful statului adaugand: "Sa treaca Fondul".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.