Delegatia Permanenta a PNL se reuneste azi si va avea pe ordinea de zi pe langa alte probleme si situatia politica creata in ultimele zile.

Potrivit unor membri ai PNL, desi Ludovic Orban si-a anuntat neoficial intentia de a cere partidului sa sprijine o eventuala propunere de demitere a procurorului general Ilie Botos, se pare ca acest lucru nu se va intampla. "Nu cred ca e de competenta unui partid politic sa ceara demisia procurorului general", a declarat ieri, ministrul delegat pentru relatia cu parlamentul, Bogdan Olteanu (foto).

El a recunoscut insa ca azi in Delegatia Permanenta se va discuta situatia politica a Elenei Udrea, mai precis despre ultimele sale declaratii la adresa premierului. Fostul consilier prezidential a spus ca Tariceanu l-a sunat pe Ilie Botos in momentul in care a fost retinut la Parchet, omul de afaceri Dinu Patriciu.

Olteanu a mai spus insa ca este firesc sa fie chemati si membrii partidului sa-si eprime punctul de vedere asupra activitatii lui Ilie Botos si mai ales asupra moralitatii sale de a face astfel de declaratii. Pe de alta parte insa, alti membri ai PNL sunt de parere ca Delegatia Permanenta de azi va fi inca o actiune care trebuie bifata de partid.

Pe ordinea de zi a sedintei de azi se vor mai afla si alte probleme, cum ar fi evaluarea parlamentarilor PNL. Activitatea reprezentantilor PNL in Legislativ va fi evaluata in functie de cateva criterii, cum ar fi prezenta, initiative legislative, amendamente sau aparitii in mass-media.

De asemenea, va fi pregatita relansarea comisiilor partidului in care sa fie dezbatute problemele , astfel incat sa nu se mai ajunga la sincope cum a fost atacarea ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, de catre propriii colegi de partid.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.