PSD respinge "cu indignare" declaratia ministrului de Externe, Teodor Baconschi, potrivit careia este important ca PDL sa fie "sustinut de Romania care lucreaza, nu de Romania care cerseste" si solicita presedintelui si premierului sa il demita pe acesta din functie "imediat si neconditionat".

Social-democratii opineaza ca, "in acceptiunea lui Teodor Baconschi, orice roman care nu sustine PDL este un cersetor sau un potential cersetor".

"Este o interpretare tipica PDL de a demoniza pe toti cei care s-au saturat de acest regim nociv pentru Romania. PSD considera ca romanii, dinauntrul si din afara tarii, au datoria patriotica si de onoare sa reflecteze cu toata seriozitatea la aceste declaratii si sa decida, cu luciditate si cu raspundere pentru destinele tarii, ale lor si ale famillilor lor", mai spus social-democratii, transmite MEDIAFAX.

PSD cere demiterea ministrului de Externe Teodor Baconschi.

Prim-vicepresedintele PDL Teodor Baconschi a declarat, sambata, la Pitesti, ca pentru victoria in alegerile din 2012 este important ca PDL "sa se pozitioneze pe esicherul politic ca principal partid de centru dreapta" si sa fie sustinut de "Romania care lucreaza, nu de Romania care cerseste".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.