Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Radu Tirle (PNL), anunta ca va trece la PDL, partid din care a fost exclus in 2007, spunand ca "banii ii da puterea, nu opozitia" si mentionand ca a primit promisiuni privind alocarea de fonduri pentru extinderea si modernizarea pistei Aeroportului din Oradea.

Presedintele CJ Bihor, Radu Tirle, a confirmat, luni, intr-o conferinta de presa, declaratiile facute in "Bihoreanul", privind plecarea sa de la PNL la PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Sunt in discutii cu PDL, este adevarat, pentru ca asta-i adevarul: banii ii da puterea, nu opozitia!", a declarat presedintele CJ, Radu Tirle, aratand ca a primit de la PDL promisiuni pentru alocarea de fonduri destinate extinderii si modernizarii pistei Aeroportului din Oradea, in cuantum de 25 de milioane de euro.

"Am vorbit cu mai multi ministri si mi-au promis ca vor incerca sa ne ajute. (...) Fara pista extinsa la aeroport, putem face in Oradea 20 de parcuri industriale, ca tot nu vin investitorii. Imi spun mie ambasadorii ca la noi se ajunge foarte greu. Acum, am speranta ca vom primi cel putin 25 de milioane de euro din cele 150 de milioane primite de Romania pentru reabilitarea infrastructurii aeroportuare", a adaugat el.

De asemenea, Tirle a declarat ca gestul formal al inscrierii in PDL il va face doar inaintea alegerilor locale, el neavand intentia de a demisiona in momentul de fata din PNL. Conform legii, daca ar demisiona din PNL, partid din partea caruia a fost ales, Tirle ar pierde presedintia CJ Bihor.

"O sa ma inscriu in PDL anul viitor", a spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.