Tinerii din PRM au protestat impotriva dizolvarii de catre Vadim a Organizatiei de Tineret a Partidului, sabotand Tricolorul si huiduindu-l in plina strada.

Presedintele PRM a fost asteptat, vineri seara, in fata Casei Presei de un grup de tineri care au inceput sa il huiduie. Tinerii din PRM au protestat fata de decizia lui Corneliu Vadim Tudor de a dizolva Organizatia de tineret, potrivit realitatea.net.

"Mincinosul de Vadim, mincinosul de Vadim, tradatorul de Vadim, tradatorul de Vadim! PRM-ul suntem noi. Iesi afara!", au scandat protestatarii.

  • Reactia lui Vadim

"Niste mucosi se revolta impotriva mea, ca nu le dau voie sa faca pe nebunii! Sunt o gasca de profitori! (...) Am dat-o in judecata pe Alupoaiei, acum o ora am semnat plangerea penala, pentru frauda informatica. (...) Ce cauta site-ul meu, partidul meu, in mainile ei, cum isi permite? Acum ma injura niste tineri? Hai sa fim seriosi....", a replicat Vadim Tudor, potrivit adevarul.ro.

Anterior, tinerii din PRM l-au "torpilat" pe Corneliu Vadim Tudor chiar in propriul ziar de partid, in portavocea Tribunului, "Tricolorul": in 11 scrisori de protest publicate pe site-ul ziarului PRM, Vadim este instiintat ca nu este "STAPAN".

Conducerea PRM a decis joi dizolvarea organizatiei de tineret a formatiunii, dupa ce pe site-ul Tricolorul nu au mai aparut niciun fel de informatii, decat un comunicat de protest al echipei tehnice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.