Fostul presedinte PNL Sector 2, Catalin Grigorescu, a confirmat ieri ca a fost sunat personal de Theodor Stolojan, in 2004, inaintea alcatuirii listelor pentru CGMB, pentru a o include si pe Elena Udrea printre candidati.

Grigorescu afirma ca Elena Udrea nu era membru PNL, ci s-a inscris in partid dupa alegeri. Surse liberale spun ca, pentru a acoperi faptul ca Udrea nu avea vechime in partid, a fost trecuta "in scriptele" partidului ca fost membru UFD, venit prin fuziune in PNL. Surse liberale spun insa ca Stolojan ar avea o relatie apropiata cu Dorin Cocos, sotul acesteia, care a si devenit "sponsor" al partidului.

Contactat telefonic, Stolojan a recunoscut ca o cunostea pe Elena Udrea dinaintea momentului alcatuirii listelor electorale, dar nu a putut preciza daca era sau nu membru al partidului. "A participat cu mine la actiuni caritabile. O cunosteam dinainte", a declarat Stolojan. El a refuzat sa spuna si daca il cunostea sau nu dinainte pe Dorin Cocos, inchizandu-ne telefonul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.