Aproximativ 200 de persoane, membre ale unor sindicate, precum si lideri ai PSD Timis, protesteaza, vineri, in fata Centrului Regional de Afaceri Timisoara, unde se desfasoara o conventie a PDL, la care participa si premierul Emil Boc, protestatarii scandand "Jos Guvernul Boc".

  • Mesajele protestatarilor

Printre cei 200 de protestatari se afla membri ai CNSLR Fratia, pensionari si lideri ai PSD Timis, acestia avand pancarte pe care scrie "Coruptie generalizata", "Somaj in masa", "Salarii scazute", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Acestia fluiera, sufla in trompete si scandeaza "Jos Guvernul Boc".

Protestatarii au adus o panglica pe care scrie "Zona corupta, aici sunt banii dumneavoastra", cu care ar fi dorit sa inconjoare Centrul Regional de Afaceri Timisoara, unde se desfasoara congresul de alegere a conducerii Comisiei nationale a PDL pentru infrastructura, energie si mediu si o sedinta a Biroului Permanent National al PDL, la care participa si premierul Emil Boc.

  • Intimidati cu amenzi

Un grup de protestatari acuza reprezentantii Jandarmeriei ca au fost "intimidati si amenintati cu amenzi" in momentul in care au incercat sa intinda panglica in fata Centrului Regional de Afaceri.

Prim-vicepresedintele PSD Timis, Sorin Grindeanu, care este si viceprimar al Timisoarei, participant la protest, a declarat ca Politia Locala a amendat soferii mai multor autocare care au adus democrat-liberali la congres si care apoi au fost parcate in fata zonei unde se desfasoara protestul sindicalistilor, intr-o incercare de "diversiune", insa autocarele nu au fost mutate.

La protest participa si liderul PSD Timis, Titu Bojin.

Premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, participa, impreuna cu alti membri PDL ai Cabinetului, la deschiderea congresului de alegere a conducerii Comisiei nationale a PDL pentru infrastructura, energie si mediu si la o sedinta a Biroului Permanent National al PDL, unde sunt aproximativ 1.300 de democrat-liberali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.