Vicepremierul Marko Bela nu vede necesara o remaniere a Guvernului Boc.

Fostul lider al UDMR a declarat, la RFI, ca schimbarea unor ministri a avut deja loc de-a lungul timpului. Marko Bela mai sustine ca nici un ministru al UDMR nu ar trebui sa fie vizat de viitoarea remaniere.

Daca ne gandim la ideea remanierii ca si schimbare a unor ministri, eu as zice ca in mers am avut o anumita remaniere. Daca va uitati la lista Guvernului, veti vedea ca difera destul de mult fata de lista initiala, de la sfarsitul anului 2009. Deci treptat-treptat a avut loc o astfel de remaniere si din acest punct de vedere eu nu vad ca in acest moment ar trebui sa avem o astfel de schimbare. Din punctul nostru de vedere, nicicum. UDMR nu s-a gandit la o astfel de remaniere, dar fiecare partid are posibilitatea sa decida daca vrea sa-si schimbe ministrii. Bineinteles ca in principiu, cei din coalitie nu trebuie sa fie de acord cu aceste schimbari, dar totusi, la urma urmei, e dreptul partidului respectiv sa faca o astfel de schimbare”, a declarat Marko Bela.

Basescu si Boc vor face remanierile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.