Liderul PSD Neamt Alin Antohi si-a asumat esecul pentru alegerile partiale pentru Camera Deputatilor si si-a prezentat demisia din functie, sefia organizatiei fiind preluata de vicepresedintele PSD Ioan Chelaru, a anuntat, luni seara, presedintele PSD, Victor Ponta.

"Si-a asumat lucrurile care nu neaparat ii sunt imputabile (presedintele PSD Neamt, n.r.), dar nu merg bine acolo in organizatie, si senatorul Chelaru va coordona in continuare organizatia", a declarat Ponta.

De asemenea, Ponta a precizat ca in legatura cu organizatia PSD Giurgiu va fi discutata solutia cea mai buna in timpul cel mai scurt, adica pana la Consiliul National din 21 octombrie, transmite MEDIAFAX.

Candidatul PDL Adrian Radulescu a castigat alegerile partiale pentru Camera Deputatilor din Colegiul uninominal 6 Neamt, care au avut loc in 21 august. Opozitia a acuzat PDL ca a recurs la metode ilegale pentru castigarea acestor alegeri.

Grupul PSD din Senat a transmis, luni, conducerii acestei Camere o scrisoare prin care solicita cu "insistenta" ca grupurile parlamentare ale PDL si UDMR sa isi trimita membri in comisia de ancheta privind corectitudinea alegerilor partiale dintr-un colegiu din judetul Neamt.

Anuntul a fost facut de vicepresedintele Senatului Ioan Chelaru (PSD), dupa sedinta Biroului Permanent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.