Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, demisioneaza din functiile detinute in PC, dar cere convocarea unui congres extraordinar al partidului, la care vrea sa candideze la presedintia formatiunii.

Cristian Popescu Piedone anunta, intr-o scrisoare trimisa presedintelui PC, Daniel Constantin, ca demisioneaza din toate functiile detinute in cadrul partidului, ramanand "un simplu membru ce-si va achita la zi cotizatia".

"Totodata, consider necesara convocarea congresului extraordinar al Partidului Conservator in maximum 30 de zile de la data prezentei mele demisii, pentru a da posibilitatea tuturor presedintilor de filiale din tara de a-si exprima punctul de vedere in ceea ce priveste viitorul partidului, cat si de a alege o noua conducere", adauga Piedone in scrisoare, transmite MEDIAFAX.

El isi anunta si intentia de a candida la presedintia partidului cu ocazia acestui congres pentru a resuscita si sprijini evolutia doctrinara a PC si pentru a-i conferi partidului locul pe care il merita pe esichierul politic.

"In cadrul acestui congres imi voi anunta intentia de a candida la presedintia partidului pentru a resuscita si sprijini evolutia doctrinara, cat si pentru a conferi pe deplin acestui partid locul pe care eu consider ca il merita si il poate obtine prin propriile forte pe esichierul politic romanesc", conchide Cristian Popescu Piedone.

Piedone nu candideaza la Primaria Capitalei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.