Deputatul Tudor Ciuhodaru, exclud joi din PC, s-a inscris in UNPR.
"Vineri, 30 septembrie 2011, deputatul Tudor Ciuhodaru a devenit membru al Grupului parlamentar progresist din Camera Deputatilor, inscriindu-se in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei", anunta UNPR intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX.

"Am fost mandatat in cadrul Biroului Politic al Partidului Conservator sa iau o decizie in ceea ce-l priveste pe Tudor Ciuhodaru, in urma unei discutii cu acesta. Tudor Ciuhodaru s-a exprimat foarte clar, in presa, cu privire la noul sau statut. Din pacate nu a avut demnitatea sa faca asta si in fata partidului care s-a angajat sa-l sustina in alegerile din 2012. Tudor Ciuhodaru a actionat in ultimul timp impotriva Partidului Conservator si a Uniunii Social Liberale, astfel ca, in conformitate cu statutul PC si protocolul USL, am decis excluderea sa din calitatea de membru PC si din toate functiile pe care le-a avut in partid. Consider ca prin voturile acordate puterii in Parlament, Tudor Ciuhodaru s-a autoexclus din Partidul Conservator", declara presedintele PC, Daniel Constantin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.