Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat ca de ziua sa, in 20 septembrie, a primit o instiintare prin care Agentia Nationala de Integritate il anunta ca a declansat verificari privind averea dobandita.

"De ziua mea, pe 20 Septembrie, am avut un program incarcat la Parlament; s-a votat infiintarea noului minister pentru Leonard Orban dar si invitarea Regelui, in ziua de 25 Octombrie, pentru a se adresa Plenului. Am primit o multime de felicitari de la prieteni si colegi, mai sincere sau mai formale, si recunosc ca multe mi-au facut placere!", scrior Victor Ponta, pe blogul sau.

Acesta spune ca, tot in 20 septembrie a primit o instiintare prin care ANi il anunta ca a inceput verificari fata de el.

"Basescu chiar mi-a facut un cadou de ziua mea dar, din motive procedurale, l-a transmis in Gorj la domiciliul meu din buletin – o instiintare ca Agentia Nationala de Integritate a inceput o investigatie fata de mine ... Multumesc Traian – mare boier, mare caracter!", mai scrie Ponta, care spune ca aceasta ancheta este bine venita pentru ca este in interesul lui sa intre in 2012, an electoral, "deja vaccinat pentru toti “virusii” doctorului Base".

"Stiind ca nu am nicio problema adevarata, singurul lucru care imi provoca ingrijorare era sa nu ma trezesc exact in campanie ca sunt anchetat, urmand sa tot dau explicatii inutile presei si sa primesc documentele oficiale care sa-mi ateste nevinovatia fix dupa ziua votului. Asa, iata, trec toate “examenele” la timp si, cand voi fi acuzat sau intrebat de cineva, voi prezenta hartiile de la respectivele institutii inchizand rapid subiectul", a adaugat presedintele PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.