Cum "a se razgandi" este un verb intrat de mult timp in vocabularul primului-ministru, Calin Popescu Tariceanu pune in practica din ce in ce mai des definitia de dictionar. Dupa ce a lasat sa se inteleaga, printre randuri, ca o data cu prezentarea Raportului de tara va da curs unei intentii mai vechi, aceea de a face o noua remaniere guvernamentala, premierul da doi pasi inapoi. Acesta a declarat ieri, dupa festivitatile de lansare a Directiei Generale Anticoruptie din MAI, ca nu are in vedere o restructurare a executivului in urmatoarea perioada, ci doar o redenumire a Ministerului Integrarii.

"Ceea ce ma preocupa este adaptarea rolului Ministerului Integrarii Europene la noile realitati, in contextul in care Romania va deveni membra a UE. Prin urmare, acest minister urmeaza sa se transforme intr-un Minister al Afacerilor Europene", a spus seful executivului. In plus, Tariceanu a exclus orice rocada a portofoliilor Ministerului Educatiei, detinut de PD, si Ministerului Apararii, arondat PNL.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.