Purtatorul de cuvant al sefului statului, Valeriu Turcan, a declarat, luni, la Realitatea TV, comentand afirmatii ale realizatorului TV Stelian Tanase privind starea de sanatate a lui Traian Basescu, ca presedintele este sanatos si ca ar fi imposibil ca presa sa nu afle daca situatia ar fi alta.

Stelian Tanase afirma ca din unele discutii pe care le-a purtat cu persoane aflate in apropierea sefului statului ar rezulta ca acesta are probleme de sanatate.

Valeriu Turcan a intrat in direct prin telefon si a infirmat declaratiile lui Tanase: "Afirmatiile domnului Tanase sunt ridicole si in cazul domniei sale as indrazni sa spun ca ele reprezinta mai degraba o dorinta personala a domnului Stelian Tanase, el fiind recunoscut ca una dintre persoanele care in mod constant si cu regularitate raspandesc informatii false despre presedintele Traian Basescu. Acuma, stiu ca domnul Stelian Tanase este grav bolnav, sufera de o boala des intalnita, ii plac excesiv banii, dar nu va pot garanta pentru aceasta informatie pentru ca am auzit-o de la un apropiat al domniei sale pe care nu il pot numi".

Tanase a raspuns ca nu a afirmat ca presedintele Basescu este bolnav.

"Domnul Tanase, uitati care e problema dumneavoastra: suferiti foarte mult pentru ca domnul presedinte Basescu este foarte sanatos", a raspuns Turcan, transmite MEDIAFAX.

El a adaugat ca daca presedintele ar avea o problema de sanatate, ar fi imposibil ca presa sa nu afle.

"In actualul sistem constitutional si in conformitate cu actuala procedura care exista privind sanatatea presedintelui Romaniei, daca domnia sa ar avea o problema de sanatate, ar fi imposibil ca presa sa nu afle. O astfel de chestiune de interes national nu cred ca ar putea fi ascunsa".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.